może VingDragon jednak to skomentuje, opisze, wyjaśni ... - jednak po tym jak usunął z galerii wszystkie zamieszczone przez siebie zdjęcia ....
Albo zablokuje
po pierwsze, Lee, nie wiem kto sie kryje pod tym nickiem, ale nie wysilaj sie! nie bede niczego komentowal dla kogos, kto nie jest zaangazowany w styl Weng Chun lub
ma bardzo ograniczone (z roznych zreszta przyczyn) o nim pojecie.
po drugie, dla zainteresowanych ta odmiana -wszelkie kwestie lub pytania zwiazane ze stylem Weng Chun prosze kierowac na moim forum
www.shaolinwengchun.info/forum do ktorego celu zostalo ono stworzone. nie uprawiam zadnej prywatnej polityki i kazdy ma tam szerokie pole do zadawania pytan w celu poglebienia swojej wiedzy.
po trzecie, ostatnia prosba do Lee73: w zwiazku ze tak bardzo mnie nie lubisz jak to obsesyjnie okazujesz w swoich postach - prosze Cie o nie uzywanie mojego nazwiska ani linkow do swoich prowokacji typu...
Na kwestie rozmów merytorycznych z tytułowym bohaterem mam swój pogląd.
Nie chcąc łamać regulaminu nie będę reklamował innego forum, jednak adepci każdej odmiany yong chun powinni wiedzieć, że istnieje forum (obecna faza wegetacja - może z 5-7 aktywnych z czego znamy się wszyscy jak łyse konie ciężko się dyskutuje w takich warunkach) poświęcone tylko temu systemowi. Tam właśnie w/w strasznie popisywał się swoją wiedzą w stylu polityka, innymi słowy mówił wiele, ale bez konkretów lub większego sensu, jego posty raczej ograniczały się do wyciągania informacji co inni wiedzą na jakiś temat - taka postawa nie przystoi komuś, kto ma taki staż i reklamuje się że on wie, ale nie powie (najlepszy był bodaj post, w którym stwierdził, że nie wierzy w skuteczność wing chun - bez komentarza). Zainteresowanym chętnie podam link na maila do rzeczonego forum, gdzie sami będą mogli wyrobić własne zdanie (jest kilka ciekawych tematów - a skoro tamto forum umiera, można by część dyskusji przenieść tu).
Dla mnie EOT, chyba że rozbuja się tu lub w innym wątku konkretną dyskusję (nie personalną chyba, że ktoś znowu zacznie ściemniać w podobnym stylu próbując się reklamować ehhh "wiem ale nie powiem" więc po co się odzywać na tematycznym forum)
Przepraszam za osobisty wątek, ale nie cierpię takiego traktowania dyskutantów i tak prymitywnego marketingu swej wiedzy czy systemu
...na tym czy na jakikolwiek innym forum publicznym. kropka
po czwarte, w zwiazku z podjeta decyzja nie mam zamiaru udzielac sie wiecej na tym forum - (moje prosby do Admina o usuniecie mojego konta okazaly sie bezskutecznie i udalo mi sie jedynie wykasowac fotki z mojej galerii)
dziekuje wszystkim za uwage poswiecona moim wypowiedziom oraz dziekuje za wszelkie dysputy na tym forum. wszelkie inne pytania lub informacje mozna uzyskac piszac do mnie na adres email lub spotykajac sie ze mna osobiscie. zapraszam i zycze owocnych treningow